Ο Ραφαέλ Βαράν είχε καταφέρει να εδραιώσει στον εαυτό του στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στις αρχές της περασμένης σεζόν, ξεκινώντας βασικός στα 12 πρώτα παιχνίδια της La Liga.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός που του προέκυψε, επέτρεψε στον Πέπε να διεκδικήσει και πάλι θέση βασικού στο κέντρο άμυνας της Ρεάλ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος αμυντικός έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο να καταφέρει η «βασίλισσα» να κατακτήσει το 11ο Champions League της ιστορίας της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας νέος τραυματισμός είχε στερήσει από τον Βαράν την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Euro 2016 που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα του. Έτσι, οι φήμες για αποχώρηση του Γάλλου από τη Ρεάλ άρχισαν να φουντώνουν. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στη Μαδρίτη και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν, δηλώνωντας μάλιστα πολύ χαρούμενος στους «μερένχες».

«Ας ελπίσουμε ότι είμαι αρκετά τυχερός για να παίξω στη Ρεάλ για πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα», δήλωσε στο επίσημο site της Ρεάλ ο Γάλλος αμυντικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο Βαράν έχει ξεκινήσει βασικός στα έξι από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια της La Liga, ενώ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες αμυντικές δράσεις από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube