Απογοητευμένος από την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βαρέλα. Ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών των Μαλεζά και Κάμπος αλλά και στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης, που έκρινε το ματς.

Αναλυτικά:


«Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Συμφωνώ με όσα είπε ο προπονητής μας. Γενικώς σήμερα δεν ήταν η μέρα μας. Είναι πράγματα που σου ρίχνουν την ψυχολογία, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικούς παίκτες. Και ο Μαλεζάς και ο Κάμπος που είχαν τα μικροπροβλήματα ήταν ποδοσφαιριστές που χρειαζόμασταν. Η ποδοσφαιρική μας συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο δεν ήταν αυτή που έπρεπε και πρέπει να αλλάξουμε.

Όταν δεν σκοράρεις είναι δύο τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν. Πρώτα επηρεάζεται το παιχνίδι σου γιατί δεν έχεις καθαρό μυαλό και ο αντίπαλος αποκτά αυτοπεποίθηση. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Ο αντίπαλος πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ και εκεί κρίθηκε το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.