Αποφασιστικότητα για την αυριανή... σύγκρουση με την Μπενφίκα στο Εστάδιο ντα Λουζ έβγαλε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, ο διεθνής στόπερ του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί με στόχο να πάρει τη νίκη και σκορ πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Μπενφίκα: «Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Πορτογαλία. Γνωρίζω την Μπενφίκα, είναι μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου, αλλά εμείς πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά. Να μπούμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ελπίζω αύριο στο γήπεδο να βγάλουμε τα στοιχεία που μας έχει ζητήσει ο κ.Λουτσέσκου».

Για τα δυνατά σημεία της Μπενφίκα: «Νομίζω το πιο δυνατό σημείο της Μπενφίκα είναι η πίεση στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Έχει τον Πίτσι και τον Φακούντο Φερέιρα, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό αύριο και να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την δική του προτίμηση στις ομάδες της Πορτογαλίας: «Μεγάλωσα στην Πορτογαλία, αλλά η οικογένεια μου είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι. Το ποια ομάδα υποστήριζα μικρός, δεν είναι για να το συζητήσουμε εδώ, το κρατάω για εμένα».

Για την προσέγγιση του ματς: «Έχω βιώσει την πίεση του Εστάδιο ντα Λουζ. Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο ΠΑΟΚ. Ήρθαμε για να παίξουμε επιθετικά, δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε. Γνωρίζουμε την Μπενφίκα, είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να χαρούμε το παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπαπέ: «Σπουδαία η Μπάγερν Μονάχου, αλλά αν μία ομάδα μπορεί να την αποκλείσει αυτή είναι η Ρεάλ»

Στις 19:00 ο φετινός τελικός του Champions League

«Manolas in Rome»: Η UEFA θυμήθηκε το ιστορικό γκολ του Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ποιο «Clasico» και ποιο ντέρμπι: Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε με 6-2 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τους «8» του Champions League!

Πώς η Αγγλία μπορεί να στείλει 7 ομάδες στο Champions League της επόμενης σεζόν

Λίβερπουλ: «Είμαστε αηδιασμένοι από την απάνθρωπη και δειλή ρατσιστική συμπεριφορά στον Κονατέ»

Ευνοϊκή ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον Ολυμπιακό στη μάχη για τα αστέρια!

Ολυμπιακός: Πώς μπορεί η Σαχτάρ να τον απειλήσει για το εισιτήριο του Champions League

Έκανε την μικροεπέμβαση ο Λανγκ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο «Άνφιλντ» - Έρευνα από UEFA και Λίβερπουλ

Οι δύο τελευταίοι Άγγλοι προπονητές που επισκέφτηκαν το «Καμπ Νόου», έφυγαν με… 7 γκολ στο κεφάλι!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.