Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο περιμένει ο Ρόναλντ Βάργκας να έχει η Κλαμπ Μπριζ στον αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ. Ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες και είναι… διχασμένος.

«Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει κάνει σοβαρή πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια. Θα είναι δύσκολο για την Μπριζ και ο Ιβάν Λέκο το ξέρει καλά. Η Μπριζ πρέπει να κάνει την διαφορά στην έδρα της, γιατί στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Επειδή παίζει το πρώτο ματς στην έδρα της, υπολογίζω το ποσοστό πρόκρισης στο 40% για την Μπριζ», τόνισε ο Βάργκας.

Όσο για το δικό του μέλλον; «Το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ τελείωσε και δεν έχω βρει κάποια κατάλληλη πρόταση. Θέλω να παίξω μια ομάδα όπου ο προπονητής θα με εμπιστευτεί και πάνω απ' όλα να είμαι κοντά στους ανθρώπους που με έχουν καθοδηγήσει. Διατηρούμαι σε φόρμα με τον Τόμας Γκέσχιερ, τον οποίο είχα γνωρίσει σαν προπονητή αποθεραπείας στην Μπριζ. Ακόμα και στην Τουρκία και την Ελλάδα ακολουθούσα το πρόγραμμά του τα τελευταία τρία χρόνια και δεν είχα σχεδόν κανέναν τραυματισμό. Έχω χάσει αρκετό χρόνο από την καριέρα μου και δεν θέλω να ρισκάρω άλλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.