Βαριά κάκωση είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα βάσει σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Σε αυτή όμως επισημαίνεται ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες όταν και θα μπορέσει να υπάρξει η ακριβής διάγνωση του προβλήματος στο δεξί πόδι του διεθνούς αμυντικού.

«Κατά τη σημερινή προπόνηση (Σάββατο), ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε ότι ο Σιόβας είχε τραυματιστεί σε μια προσπάθεια να κόψει έναν αντίπαλο στο οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης, δηλαδή, ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός.

Ωστόσο η ενημέρωση αυτή έρχεται να διευκρινίσει τα πράγματα, μεταφέροντας την αρχική εκτίμηση για βαριά κάκωση, ένας τραυματισμός -σαφώς- λιγότερο σοβαρός.

Οι γιατροί να υποβάλουν τον διεθνή αμυντικό σε μια σειρά από εξετάσεις μετά από λίγες ώρες όταν και θα έχει υποχωρήσει λίγο το πρήξιμο στην περιοχή και τα αποτελέσματα θα είναι ακριβή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός-Βόλος: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση και… εκδίκηση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς