Τον Αύγουστο που μας πέρασε μπήκαμε στο χειρότερο και πιο τοξικό τέταρτο μνημόνιο το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το 2060 δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Γιάνις Βαρουφάκης όταν ρωτήθηκε για τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό της κυβέρνησης.

Παράλληλα είπε πως όταν η πραγματικότητα απέχει από την προπαγάνδα στο βαθμό που βλέπουμε σήμερα συνειδητοποιείς ότι είμαστε σε αδιέξοδο.

Ενημέρωσε πως ο ίδιος ετοιμάζεται και για τις εθνικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές ενώ σημείωσε ότι το κόμμα του δεν αποκλείει κανέναν από συνεργασίες αλλά θέλει να ξεφύγει από τον παλαιοκομματικό τρόπο λειτουργίας.

«Όποιος θέλει να έρθει να συζητήσουμε αν συμφωνήσουμε στο 70% θα συμπορευτούμε. Δεν θα κάνουμε συμμαχία στην βάση του να εκλεγούμε αλλά του αν συζητήσουμε τι πρέπει να κάνουμε για αυτόν τον τόπο. Δεν μας αφορούν οι συνιστώσες που έχουμε δει στο παρελθόν να συγκλείνονται για να εκλεχτούν», συμπλήρωσε.

Είπε τέλος ότι αν to 2015 είχε την υποστήριξη του Τσίπρα μέχρι το τέλος θα είχε επιτευχθεί η αναδιάρθρωση χρέους αλλά ότι εκείνος αποφάσισε ότι θα τα βρει με την κα Μέρκελ στο πλαίσιο της εφαρμογής ενός τρίτου μνημονίου.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη