Ο Παναγιώτης Βαρούχας κλήθηκε να σχολιάσει την πρόθεση του επιτετραμμένου της FIFA, Κωστάκη Κουτσκούμνη, να τοποθετήσει τον Γιώργο Ψυχομάνη ως αρχιδιαιτητή και ανέφερε στον «Metropolis» μεταξύ άλλων: «Δεν θα πω αν είναι άνθρωπος του Γκαγκάτση. Ήταν τρία χρόνια στην επιτροπή με τον Γερμανάκο και άλλα τρία χρόνια αρχιδιαιτητής. Και τα έξι χρόνια με πρόεδρο Γκαγκάτση».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα: «Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου στον Γιώργο Μπίκα για το κακό που του συνέβη. Και ειδικά όταν ακούω ότι πήγαν με σκάφος στη θάλασσα, σαν να ήταν κομάντο που πήγαιναν να πάρουν την Πόλη. Δεν πρέπει να ξεχάσει τις υποσχέσεις της η Πολιτεία. Είναι καλό παιδί ο Γιώργος και πιο πολύ στενοχωρήθηκε για τις ζημιές στους γείτονες και όχι για τον ίδιο. Να μη μείνουν στα λόγια οι υποσχέσεις της Πολιτείας».

- την πρόθεση του Κωστάκη Κουτσκούμνη να τοποθετήσει τον Γιώργο Ψυχομάνη ως αρχιδιαιτητή: «Δεν θα πω αν είναι άνθρωπος του Γκαγκάτση. Ήταν τρία χρόνια στην επιτροπή με τον Γερμανάκο και άλλα τρία χρόνια αρχιδιαιτητής. Και τα έξι χρόνια με πρόεδρο Γκαγκάτση. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο θέμα. Η ΕΠΟ έχει βάλει περιορισμούς στο θέμα των ανθρώπων που θα ασχολούνται με την επιτροπή διαιτησίας. Κάθε διαιτητής υπογράφει ένα διοριστήριο για να είναι πιστοποιημένος από την ΕΠΟ. Ο Ψυχομάνης δεν έχει κάνει τέτοιο διοριστήριο. Όπου θέλουν φαίνεται ισχύουν οι περιορισμοί και όπου δεν θέλουν όχι. Αν βγάλουν τους περιορισμούς, αυτό σημαίνει πως μπορούν να επιστρέψουν διαιτητές και παρατηρητές που τέθηκαν στο περιθώριο επειδή δεν είναι αρεστοί».

-το αν η επιλογή Ψυχομάνη έγινε με παρέμβαση Βασίλη Γκαγκάτση: «Όταν βλέπεις ότι ο συγκεκριμένος ήταν και πάλι στην ίδια θέση επί Γκαγκάτση, σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις συνειρμούς ότι κάτι υπάρχει. Ο Ψυχομάνης έχει το κώλυμα με το διοριστήριο, υπάρχουν και άλλα, όμως. Για παράδειγμα, υπάρχει κανονισμός της ΕΠΟ που λέει ότι οι διαιτητές θα πρέπει να δηλώνονται στις ενώσεις που μένουν και εργάζονται. Εδώ ακούσαμε περίπτωση διαιτητή και έπαιξε ως διαιτητής επαρχίας. Η επιτροπή διαιτησίας δεν βλέπει ότι δεν μπορείς να είσαι στην Αθήνα και να φαίνεσαι ως διαιτητής Τρικάλων; Και σε μια τέτοια περίπτωση το εξοδολόγιο που πληρώνεται από πού είναι; Από την Αθήνα ή από το μέρος που δηλώνεις; Αυτά τα πράγματα όλοι αυτοί που θέλουν να κάνουν την εξομάλυνση πρέπει να τα βάλουν από την αρχή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»