Τις αποφάσεις του Σιμόν Μαρτσίνιακ στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Αρχικά, ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε ότι ο Πολωνός ρέφερι πήρε λάθος αποφάσεις στο πρώτο και το τρίτο γκολ της Αργεντινής, όπου σημείωσε ότι στο ένα δεν υπάρχει παράβαση στον Ντι Μαρία και στο άλλο πως έχουν μπει άτομα του πάγκου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, εξήγησε ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στη φάση του πρώτου πέναλτι που κερδίζει η Γαλλία. Εξάλλου, ως προς το τελευταίο, πρόσθεσε ότι οι κόκκινες κάρτες... καταργήθηκαν στη φετινή διοργάνωση.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο Μαρτσίνιακ -δεδομένου ότι, όπως ανέφερε, έχει κάνει χοντρά λάθη στο διεθνές ποδόσφαιρο- δεν έπρεπε να ήταν η επιλογή για τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Βαρούχας στάθηκε στις λανθασμένες αποφάσεις στις πρόσφατες αναμετρήσεις Αthens Kallithea FC-Ολυμπιακός Β' και Λεβαδειακός-Άρης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά στην εθνική Ρουμανίας ο Μαρίν για το… Final 4 για το Μουντιάλ

Σέινμπαουμ για Μουντιάλ: «Εγγυημένη η ασφάλεια» – Στο τραπέζι με FIFA τα μέτρα προστασίας

«Vinicius Law» στο Μουντιάλ: Αλλαγές στο VAR και αυστηρές ποινές για κάλυψη στόματος

Το Ιράν απειλεί με αποχώρηση από το Μουντιάλ λόγω των βομβαρδισμών από ΗΠΑ και Ισραήλ!

Μουντιάλ 2026: Έλεγχος σε ασφάλεια και μετακινήσεις στο Μεξικό μετά από επαφή Σέινμπαουμ-Ινφαντίνο

Στον… αέρα οι επτά αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μασαχουσέτη λόγω κόστους!

Καθησυχαστική η Πρόεδρος Μεξικού σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!