Στην φάση του πέναλτι που έκρινε κατά ένα μεγάλο βαθμό το χθεσινό ματς στάθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη η απόφαση του διαιτητή να δείξει πέναλτι στο μαρκάρισμα στον Μασούρα ήταν σωστή καθώς ο αμυντικός των Ισπανών πάει στο πόδι του Έλληνα άσου με τις τάπες.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι θα έπρεπε να δώσει και κόκκινη κάρτα για την ενέργεια αυτή. Τέλος σχολίασε ότι εάν ήταν σε ισχύ και το VAR στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης, τότε, ο διαιτητής θα έδειχνε το σημείο του πέναλτι πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους

Μουντιάλ 2026: Εκτόξευση τιμών στα ξενοδοχεία με αυξήσεις-σοκ άνω του 300% σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό

Με υποχρεωτικά cooling breaks τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026