Έβγαλε το… καπέλο του στους διαιτητές της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Σταύρο Χονδροθύμιο-Τόλη Κοτζιά, τα σφυρίγματα που είδαμε αυτό το σαββατοκύριακο.

Αφού λοιπόν έκανε λόγο για «μία από τις καλύτερες αγωνιστικές από πλευράς διαιτησίας», στη συνέχεια έκρινε απόλυτα σωστές τις αποφάσεις του Παπαπέτρου να μην δώσει πέναλτι ούτε υπέρ του Παναθηναϊκού (σε χέρι του Ανδρούτσου), ούτε υπέρ του Ολυμπιακού (σε πτώση του Καρσελά), όπως και αυτή του Σταύρου Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη σε πτώση του Πέτρου Μάνταλου από τον Μπανανά.


Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας

Λάρισα-Λεβαδειακός: «Καλή γενικά η διαιτησία του Τζοβάρα, σε ένα ματς που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Στο 76’ η Λάρισα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Τσαμπούρη, αλλά ήταν ακούσιο και σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Γάγραινα είναι τα τραβήγματα στην περιοχή και οι καθυστερήσεις. Πρέπει να ληφθούν μέτρα να τις κρατάνε σωστά. Ο Τζοβάρας σωστά υπέδειξε 5’ καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο ματς, όπου στο τελευταίο λεπτό μπήκε το γκολ της Λάρισα».

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα: «Δεν είχαμε φάσεις για συζήτηση. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δείχνει καλά στοιχεία, αν και πρωτάρης στη Σούπερ Λίγκα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, είναι καλός, πατάει καλά, τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Ο Παπαπέτρου δείχνει καλά στοιχεία ως προς την επικοινωνία που έχει με τους παίκτες στο γήπεδο. Απόδειξη πως και όσοι έγιναν αλλαγή, πήγαν και τον χαιρέτησαν πριν βγουν… Στο ντέρμπι υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι για συζήτηση. Στην πρώτη φάση η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ανδρούτσου, που ξαφνιάστηκε. Η απόσταση είναι κοντινή, το χέρι είναι ψηλά και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Στη δεύτερη περίπτωση, σε διεκδίκηση της μπάλας από Χουλτ-Καρσελά εντός της περιοχής του τριφυλλιού, το αριστερό πόδι του Καρσελά πηγαίνει και βρίσκει από πίσω το πόδι του Χουλτ στην αρχή της φάσης. Στη συνέχεια αρχίζει να γίνεται η πτώση του Καρσελά και μετά φαίνεται να τον βρίσκει με το χέρι ο Χουλτ. Σωστά συνεχίστηκε το ματς, δεν υπήρχε παράβαση».

Ξάνθη-Ατρόμητος: «Ο διαιτητής Τζήλος έχει καλή παρουσία μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λίγκα. Στο 17’ κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ ο Ουάρντα, αν και καλυπτόταν από δύο παίκτες της Ξάνθης»!

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: «Στο 50’ ο Απόλλων σκόραρε με τον Καστιγέχος, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Ανιέτε που του έκανε την πάσα. Σωστή η υπόδειξη του βοηθού, πολύ καλή γενικά η διαιτησία του Κατσικογιάννη».

Λαμία-Πλατανιάς: «Ο βοηθός Σίπκας ανέκοψε λάθος μία επίθεση του Πλατανιά. Γενικά κάνει λάθη, πρέπει να μπει σε… επιτήρηση, είναι απρόσεκτος! Δεν είχε κάτι άλλο περίεργο το ματς. Ο διαιτητής Μπλάνας θα πρέπει να δείξει περισσότερη προσοχή στον πειθαρχικό έλεγχο. Άλλα φάουλ δίνει, άλλα δεν δίνει…».

Πανιώνιος-ΑΕΚ: «Καλή η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου. Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου από τον Μπανανά. Πράγματι ο αμυντικός του Πανιωνίου βρίσκει ανεπαίσθητα τον αντίπαλό του, αλλά το πέσιμο του αρχηγού της ΑΕΚ δεν πηγάζει από το μαρκάρισμα του Μπανανά. Ο Μάνταλος βλέπει ότι χάνει τη μπάλα και αρχίζει να πέφτει στην περιοχή του Πανιωνίου. Στο 57’ ο Χατζισαφί πέφτει για να… πιάσει το σταυρό, αλλά ο Μάνταλος δεν τσίμπησε και του έδωσε σωστά κάρτα για θέατρο. Οι παίκτες του Πανιωνίου διαμαρτυρήθηκαν για τα λεπτά καθυστερήσεων, δεν είναι κακό οι διαιτητές να δίνουν πραγματικά όσες καθυστερήσεις έχουν γίνει».

Ιδού το ηχητικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ