Θέση για τη φάση του γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, πήρε στον ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε τη φάση στην «Αντεπίθεση» και τόνισε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εκτεθειμένος, οπότε το τέρμα σωστά δεν μέτρησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φάση τόνισε: «Για τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώνεται: «Ο Χασάν είναι πεσμένος στο έδαφος και πάνω στη γραμμή, ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης από κεκτημένη ταχύτητα βγαίνει έξω από το γήπεδο, αλλά άσχετα που βγαίνει έχει συμμετοχή στη φάση και είναι σαν να υπάρχει. Ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στη φάση. Πολλές φορές έχω πει ότι το κακό πέσιμο δεν είναι οφσάιντ. Η καραμπόλα όμως είναι οφσάιντ. Η μπάλα σε αυτή την περίπτωση πηγαίνει από παίκτη του ΠΑΟΚ σε παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Χασάν θα έπρεπε να καλύπτεται από δύο στην προκειμένη περίπτωση, αλλά, καλύπτεται από έναν. Ο Χασάν είναι εκτεθειμένος, οπότε δεν υπάρχει γκολ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube