Το γκραν πρι της Σανγκάης πέρασε στην ιστορία, ωστόσο η φωτογραφία του πόντιουμ θα μείνει για πάντα στα αρχεία.

Φερνάντο Αλόνσο, Κίμι Ραϊκόνεν και Λιούις Χάμιλτον ανέβηκαν στο βάθρο της Κίνας, κάνοντας το… βαρύ λόγω των τεσσάρων Παγκόσμιων τίτλων που αντιπροσωπεύουν οι τρεις πιλότοι.

Ακόμη, με την 31η νίκη του ο Αλόνσο κερδίζει τουλάχιστον ένα γκραν πρι σε εννιά διαφορετικές σεζόν.

Μόνο τρεις πιλότοι έχουν καταφέρει να πάρουν έστω μια νίκη σε περισσότερες σεζόν και αυτοί είναι οι: Μίκαελ Σουμάχερ (σε 15 σεζόν), Προστ (11 σεζόν) και Πικέ (σε 10 σεζόν).

Ο Φερνάντο Αλόνσο με την καρό σημαία της Κίνας ισοφαρίζει τον Νάιτζελ Μάνσελ στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 31 νίκες. Πρώτος είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ με 91 νίκες, δεύτερος ο Προστ με 51 και τρίτος ο Σένα με 41.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!