Έχει… καθαρίσει από το «σκοτάδι» του παρελθόντος η διαιτησία στη Ρουμανία, σύμφωνα με τον Κύρο Βασάρα!

Ο πρώην διεθνής Έλληνας ρέφερι, ο οποίος είναι επικεφαλής της διαιτησίας στη χώρα, δήλωσε πως στο συγκεκριμένο θέμα έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος από τον καιρό που ανέλαβε και πως πλέον δεν υπάρχουν εσκεμμένα λάθη στους αγώνες.

«Για να πω την αλήθεια δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια. Αλλά, μπορώ να πω πως αυτά που άκουγα για την αξιοπιστία και τις υποψίες των προηγούμενων ετών, δεν υπάρχουν πια. Απ’ όταν ανέλαβα, έχουν λυθεί τα βασικά προβλήματα και τώρα κανείς δεν μπορεί πως οι διαιτητές σφυρίζουν “βρώμικα παιχνίδια”», δήλωσε αρχικά ο Κύρος Βασάρας στον Τύπο της Ρουμανίας και πρόσθεσε:

«Από την εμπειρία που έχω, σας εγγυώμαι πως μπορώ να διακρίνω τη διαφορά μεταξύ της πρόθεσης και του λάθους. Γίνονται λάθη, αλλά σε όλες τις ομάδες, χωρίς να υπάρχει κάποιο εσκεμμένο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube