Την ήττα με 3-0 στην Ονδούρα από την ομάδα της χώρας γνώρισε η Αϊτή του Φραντζί Πιερό για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ζώνη Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Ο υψηλόσωμος φορ της ΑΕΚ αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 87ο λεπτό, όταν όλα είχαν κριθεί προ πολλού, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία τέρματά τους στο πρώτο ημίχρονο. Σύμφωνα πάντως με τα εγχώρια ΜΜΕ, ο Πιερό ήταν μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας του οι κορυφαίοι της Αϊτής.

Με την ήττα αυτή, η Αϊτή υποχώρησε στην τρίτη θέση του ομίλου της μένοντας στους 5 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Κόστα Ρίκα και τρεις από την Ονδούρα, με δύο αγωνιστικές-που θα γίνουν το Νοέμβριο-να απομένουν και τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ πλέον λιγοστές.

Ο Πιερό πλέον παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, καθώς η ΑΕΚ τον έχει μεγάλη ανάγκη για τα επερχόμενα ματς δεδομένης της απουσίας του Ζίνι μέχρι το Νοέμβριο και ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική Σερβίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»

TAGS: A.E.K.