Την επιστροφή του στην ΑΕΚ έθεσε ως στόχο ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.
Μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ (praktoreio-sport.gr), ο νεαρός μπακ τόνισε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο επειδή δόθηκε δανεικός από την «Ένωση».
Αντιθέτως, θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ και μέσω της δουλειάς του να επανέλθει στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».
Αναλυτικά όσα είπε ο Βασιλαντωνόπουλος
- Η εμφάνισή σου εναντίον του ΠΑΟΚ σε έκανε να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στις δυνατότητές σου;
«Στον εαυτό μου δεν σταμάτησα να πιστεύω ποτέ. Αλλά κατεβάζω το κεφάλι, δουλεύω πολύ γιατί έχω μάθει έτσι στη ζωή μου και έτσι θα συνεχίσω να κάνω μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να βελτιώνω στοιχεία στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα γίνομαι καλύτερος όσο περνάει ο καιρός».
- Τι σκέφτεσαι για το άμεσο και απώτερο μέλλον σου στα γήπεδα:
«Ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει "ταβάνι" στα όνειρά του. Για μένα προέχει να βοηθήσω τη Βέροια, αλλά ελπίζω πως με παρακολουθεί η ομάδα στην οποία ανήκω και τσεκάρει την πορεία μου».
- Στην ΑΕΚ είχες λίγες συμμετοχές. Θεωρείς πως αδικήθηκες ή ήταν απλώς θέμα ετοιμότητας;
«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα. Εννοείται πως στόχος μου είναι να επιστρέψω στην ΑΕΚ πιο έτοιμος, πιο δυνατός. Το γεγονός ότι με έδωσαν δανεικό ώστε να πάρω παιχνίδια δείχνει ότι πιστεύουν σε μένα. Μην ξεχνάμε ότι στη θέση μου υπάρχουν δύο από τους καλύτερους μπακ-χαφ του πρωταθλήματος (σ.σ. Γκάλο, Μπακάκης).
Είμαι ευχαριστημένος από τις εμπειρίες που αποκόμισα στα Σπάτα. Ήταν ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου όταν έφυγα από τον Απόλλωνα για να πάω σε μια ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΚ. Αλλάζουν τα πάντα. Περισσότερο άγχος, απαιτήσεις, ανταγωνισμός. Όλα αυτά, όμως, μόνο καλό μπορούσαν να μου κάνουν».
- Ήταν το καλύτερο ματς της καριέρας σου;
«Έχω παίξει λίγα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ήταν το καλύτερο εδώ και πολύ καιρό. Σε επίπεδο Football League, νομίζω πως το καλύτερό μου ήταν με τον Απόλλωνα εναντίον της ΑΕΚ, απ’ όπου ουσιαστικά ξεκίνησε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για μένα».
- Πώς είναι το κλίμα στη νέα σου ομάδα;
«Το κλίμα στη Βέροια είναι εξαιρετικό και είμαστε μία οικογένεια. Είναι δύσκολη η θέση του ακραίου μπακ-χαφ. Από την πρώτη στιγμή που ήλθα ήθελα να δουλέψω ώστε να πάρω συμμετοχές στη Super League και είμαι ευχαριστημένος που πλέον ξεκινάω βασικός. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχω συμπαίκτες όπως ο Μπαλάφας, ο Καπετάνος, ο Άρτσε, που έχουν κάνει σπουδαία καριέρα. Αλλά είπαμε… Το μυστικό είναι η δουλειά».