Στον τρόπο που ο Ατρόμητος αντιμετώπισε την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα:
Για τον στόχο που έχει τεθεί για φέτος και την εκτός έδρας πρεμιέρα: «Είναι μια αντίστοιχη πορεία με πέρυσι, ώστε να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Δεν μας επηρεάζει αν το ματς είναι εντός ή εκτός έδρα, αλλά τι είδους ματς είναι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξέραμε ότι ο γηπεδούχος θα ήθελε να πιέσει και μας έδωσε χώρους να βγούμε στην αντεπίθεση».

Για το αν έχει να δώσει περισσότερα ο Ατρόμητος: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί για να λέμε ότι πιάσαμε ταβάνι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι αυτό το ταβάνι μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και σε ροή αγώνα, όχι μόνο σε αντεπιθέσεις. Το συγκεκριμένο ματς ήταν δείγμα για το τι μπορούμε να κάνουμε στις αντεπιθέσεις».

Για το μουδιασμένο ξεκίνημα: «Ο προπονητής ήθελε να πάρουμε τον έλεγχο από την αρχή, αλλά σε μεγάλο ποσοστό περιμέναμε αυτή την πίεση, αφού το παιχνίδι του Παναιτωλικού είναι να έχει την κυκλοφορία. Στην πορεία καταλάβαμε ότι το μυστικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν οι αντεπιθέσεις και δώσαμε χώρο».

Για τον Ευθύμη Κουλούρη συγκριτικά με τον Ντάουντα: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Ντάουντα λάτρευε να είναι μέσα στην περιοχή, ο Κουλούρης θέλει να βγαίνει και να παίρνει μπάλα. Ήταν αναγκαίος ένας τέτοιος παίκτης. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να βάλει πολλά γκολ. Ο Ντάουντα βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι. Ήταν σέντερ φορ που την παραμικρή ευκαιρία μπορούσε να την κάνει γκολ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube