Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τρέχει» το θέμα του Βοτανικού, προσπαθεί να βρει λύση σε μια υπόθεση η οποία είναι- και πρέπει να είναι- η πλέον σημαντική για τον Παναθηναϊκό συνολικά.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη σε πρόσφατη τοποθέτησή του έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις και κατ’ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, επιβεβαιώνουν απολύτως τα όσα έχει πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τονίζουν, ταυτόχρονα, ότι οι επαφές που έχουν γίνει είναι προχωρημένες και πράγματι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία της κυβέρνησης με τον κ. Γιαννακόπουλο, με σκοπό να βρεθεί η λύση με τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 40 γκολ στη Super League