Κάλεσμα στη δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να τιμωρήσει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της βίαιης επίθεσης στον διαιτητή Τζήλο απηύθυνε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήδη απέστειλε τα σχετικά δημοσιεύματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου, αλλά και στον αρχηγό της αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να είναι ενήμεροι και να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Περιμένουμε την Ελληνική Αστυνομία να ενεργήσει και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο. Καμία ανοχή σε αυτούς που θέλουν να επιβάλουν νόμους μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»