Επέστρεψε σήμερα Τετάρτη, στις επίσημες υποχρεώσεις του ο βασιλιάς Κάρολος, κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε αντικαρκινικό νοσοκομείο.

Ο 75χρονος βασιλιάς, ο οποίος υποβλήθηκε το περασμένο διάστημα και ο ίδιος σε αντικαρκινικές θεραπείες, συναντήθηκε με ασθενείς και προσωπικό του κέντρου, ενώ συνοδευόταν από την βασίλισσα Καμίλα.

Το Παλάτι ανακοίνωσε επίσης ότι, στα τέλη Ιουνίου, ο Κάρολος και η σύζυγός του θα φιλοξενήσουν επίσημη επίσκεψη του Ιάπωνα αυτοκράτορα Ναρουχίτο και της συζύγου του αυτοκράτειρας Μασάκο .

Αν και το πρόγραμμά του θα είναι προσεκτικά διαμορφωμένο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για την υγεία του, ο Κάρολος ενδέχεται να παρευρεθεί σε ορισμένες ετήσιες εκδηλώσεις όπως η στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Colour» τον Ιούνιο, καθώς και εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 80ης επετείου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου D-Day, επίσης τον Ιούνιο.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέσσερις νεκροί από νέα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα

Στα 2.152 τα κρούσματα ευλογιάς αιγοπροβάτων, στις 486.666 οι θανατώσεις

Η μεγάλη συζήτηση για την ασπιρίνη: Προστατεύει ή όχι από τον καρκίνο;

Μυστήριο με τη δολοφονία του 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Το κρίσιμο 15λεπτο και τα στοιχεία που ερευνώνται

Χειροπέδες σε 58χρονο για παράνομους συναγερμούς και χρήση σήματος της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Ισραήλ: Δύο τεχνικοί της πολεμικής αεροπορίας κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Καβγάς 19χρονων κοριτσιών στην Αγία Βαρβάρα: Την έσπρωξε και έπεσε σε τζαμαρία - Νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Τουρκία: Ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για νέους κάτω των 15 ετών

Απορριμματοφόρο μάζεψε άνδρα που κοιμόταν σε κάδο στη Θεσσαλονίκη

Δύο νεκροί και πάνω από 30 στον νοσοκομείο από διαρροή χημικών στις ΗΠΑ