Εμφανώς αδυνατισμένος εμφανίστηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2022, μετά από έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο, ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, ενώ έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Σήμερα, ο τραγουδιστής δείχνει αρκετά καλύτερα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter, από την πρόσφατη έξοδο του Βασίλη Καρρά με την παρέα του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο δημοσιογράφος.



Πηγή: ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Μπόνι Τάιλερ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!