Ο Βασίλης Μπάρκας πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ουτρέχτης, με αποτέλεσμα να έχει μαγνητίσει το βλέμμα αρκετών συλλόγων. Το πρόσφατο καλοκαίρι και πριν έρθει η ανανέωση με την ολλανδική ομάδα, ο Άγιαξ είχε κάνει μια διερευνητική επαφή αλλά μέχρι εκεί.

Πλέον, έρχεται η Σεβίλλη να εξετάσει την περίπτωση του έμπειρου κίπερ, όπως ανέφερε προσφάτως η «Mundo Deportivo». Οι Ανδαλουσιάνοι, μάλιστα, όπως έγραφε το δημοσίευμα έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Έλληνα πορτιέρε. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του sportfm.gr.

Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Μπάρκα είναι δεδομένο, αφού στην ισπανική ομάδα βλέπουν στο πρόσωπό του ένα προφίλ που μοιάζει με αυτό του Γιασίν Μπόνο, ο οποίος αποχώρησε για λογαριασμό των… πετροδόλαρων της Σαουδικής Αραβίας το περασμένο καλοκαίρι.

Υπάρχει όμως και στάση αναμονής από την πλευρά του Βασίλη Μπάρκα, αφού επίσημη κρούση δεν υπάρχει, παρά μόνο κάποιες πρώτες συζητήσεις ώστε να διαπιστωθούν τα «θέλω» του. Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία και μια τιμητική πρόταση για τον άλλοτε τερματοφύλακα της Σέλτικ, της ΑΕΚ και του Ατρομήτου μεταξύ άλλων.

Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο ως το φινάλε της σεζόν με την Ουτρέχτη, το οποίο σέβεται φυσικά. Υπάρχει και οψιόν ανανέωσης, αλλά θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και οι προτάσεις που θα προκύψουν. Ορατό το ενδεχόμενο παραμονής στην Ολλανδία, με την Σεβίλλη να προσπαθεί αναμφίβολα να τον δελεάσει!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όρθια κόντρα στη Φέγενορντ η Ναϊμέχεν και φουλ για Ευρώπη - Τριάρα για Άλκμααρ

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και περιμένει η Τβέντε

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ