Ο Bασίλης Παπαγιαννάκος είναι ο τέταρτος κρίκος μιας οικογενειακής αλυσίδας οινοποιών που ξεκινά το 1919, όταν ο συνονόματος προπάππους του εμφιάλωνε τα πρώτα κρασιά στο Μαρκόπουλο. Μεγαλωμένος μέσα στα αμπέλια, ανάμεσα σε μυρωδιές από πατητήρια και οικογενειακές κουβέντες γύρω από το κρασί, ο Βασίλης δεν είχε μια «στιγμή αποκάλυψης» αλλά μια ήσυχη, φυσική πορεία προς κάτι που έμοιαζε εξαρχής δικό του. Η παράδοση για εκείνον δεν είναι βάρος, αλλά προνόμιο. Κι αυτό το προνόμιο αποφάσισε να το αξιοποιήσει με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο cookout.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Βασίλης Παπαγιαννάκος: Ο οινοποιός που έδωσε «ψυχή» στο Σαββατιανό της Αττικής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube