Δεν υπάρχει σπίτι που να μην κόβει τουλάχιστον μία - καμιά φορά και δύο και τρεις - βασιλόπιτες, στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ανήμερα, την άλλη μέρα, ακόμη και ένα μήνα μετά. Γλυκό διαχρονικό, με μερικούς να το περιμένουν πώς και πώς μετά την αλλαγή του χρόνου για να βγουν στο «κυνήγι» του φλουριού.

Ο κύριος του σπιτιού κόβει τα κομμάτια ονοματίζοντας έναν για τον καθένα, για το σπίτι, για τον Χριστό, την Παναγία και πάει λέγοντας και όποιος τυχερός βρει τελικά το φλουρί, μπορεί να ελπίζει σε μία τυχερή, νέα χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα στον σύνδεσμο στο cookout.gr: Βασιλόπιτα: Πού θα βρεις τις καλύτερες στην Αθήνα για να ξεκινήσει γλυκά η χρονιά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube