Πεισμωμένοι από την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στην Κύμη είναι άπαντες στο Περιστέρι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενόψει του ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αυτό το ματς το δεύτερο, φέτος, με τον Ήφαιστο, δεν θα έχει καμία σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα για το Κύπελλο. Ο Ήφαιστος θα έρθει σαφώς πιο διαβασμένος και προετοιμασμένος και θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να μας νικήσει.

Εμείς ωστόσο έχουμε δουλέψει σκληρά πάνω στις αδυναμίες μας και μετά την ήττα από την Κύμη στο Κύπελλο, έχουμε πεισμώσει. Όλες τις προηγούμενες μέρες προπονηθήκαμε καλά και περιμένουμε να βγάλουμε όλη αυτή τη δουλειά στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι μένοντας πιστοί στο πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς και με τον κόσμο του Περιστερίου στο πλευρό μας, θα συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα νικηφόρα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα γεμίσουν το γήπεδο γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ίσως το κρισιμότερο που έχουμε δώσει έως τώρα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι