Το πρώτο σκέλος της έκτης αγωνιστικής της league phase του Champions League ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να κάνει άλμα στη βαθμολογία μετά την πρώτη του φετινή νίκη ενάντια στην Καϊράτ Αλμάτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή τη στιγμή 26οι και στο -1 από την 24άδα, με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ να βρίσκεται μία θέση παραπάνω μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ.

Στα υψηλότερα πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, η Μπάγερν Μονάχου εξασφάλισε την πρόκριση και έπιασε την Άρσεναλ στην κορυφή χάρη στη νίκη της κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την Αταλάντα να κάνει βήμα οκτάδα χάρη στη μεγάλη ανατροπή με θύμα την Τσέλσι.

Από την άλλη, σημαντικό βήμα πρόκρισης έκαναν Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, ανεβαίνοντας στους δώδεκα και τους δέκα βαθμούς αντίστοιχα.

Η βαθμολογία

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!