Ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με τον Ρομπάιγ, ο Αστέρας ανέβηκε στο δεύτερο και ισοφάρισε με τον Τζουκάνοβιτς, με το σκορ να μένει ως το φινάλε στο 1-1. Κάπως έτσι η εξάδα των playoffs της Stoiximan Super League «σφράγισε» και ο Βόλος, μετά από μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν, θα πάρει μέρος σε αυτά!

Η ομάδα της Μαγνησίας μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και επίσημα, αφού η απειλή από... Περιστέρι πλευρά, δεν υπάρχει πλέον, μιας και τυπικά οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες.

Έτσι, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης θα ταξιδέψουν ξανά στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου σε μεγάλο μέρος θα κριθεί και η έκβαση του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ