Την πρώτη του ήττα μετά από δύο διαδοχικές νίκες, αλλά και την πρώτη του μετά από τέσσερις μήνες στο ΟΑΚΑ και έπειτα από 10 σερί νικηφόρα παιχνίδια στο «σπίτι» του υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (28/03) ο Παναθηναϊκός AKTOR, χάνοντας με σκορ 101-98 από την Παρί για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποτέλεσμα με το οποίο οι «πράσινοι» έπεσαν στο 20-12, αλλά παρέμειναν ωστόσο στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρά την ισοβαθμία με τη Μονακό, αφού έχουν παίξει μόνο το ένα μεταξύ τους παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, στην... ουρά της 6αδας και 10άδας γίνεται ο κακός χαμός, αφού, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Εφές έχουν από 18 νίκες!


Αναλυτικά η 32η αγωνιστική:

Πέμπτη 27/3
Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις 88-79
Ολυμπιακός-Μονακό 77-80
Μπάγερν-Παρτίζαν 89-74
Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 88-98

Παρασκευή 28/3
Εφές-Μακάμπι 90-88
Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 82-77
Άλμπα- Βίρτους Μπολόνια 64-108
Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης 72-78
Παναθηναϊκός-Παρί 98-101

Η βαθμολογία:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι διαιτητές του Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τα πιο ακριβά ρόστερ στην Ευρώπη

Μία αγωνιστική στον Λεσόρ απ’ την Ευρωλίγκα - Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, Μπαρτζώκα και Πανιώνιο

Τούρκογλου: «Εκπλήσσομαι που η Euroleague θεωρεί ότι είναι η καλύτερη διοργάνωση - Το NBA θα είναι στην πρώτη γραμμή»

Αντετοκούνμπο: «Θα έλεγα ότι ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, αλλά ο Αταμάν είναι πάντα εκεί»

Sold out… 38 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του και το Παναθηναϊκός AKTOR - Μονακό!

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»