Σε αποκαλύψεις προέβη ο Αντρέι Βατούτιν αναφορικά με την Ευρωλίγκα.
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε πως ο μέσος όρος του μπάτζετ των ομάδων φέτος ήταν στα 25,8 εκατ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως τη νέα σεζόν η διοργάνωση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει νωρίτερα, προκειμένου να παραμείνει ίδιος ο αριθμός των διπλών εβδομάδων, λόγω της αύξησης των συμμετεχόντων.
«Φέτος, ο μέσος όρος του μπάτζετ των ομάδων της Ευρωλίγκας ήταν 25,8 εκατ. ευρώ», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν και πρόσθεσε για το καλεντάρι της διοργάνωσης την επόμενη χρονιά:
«Η κανονική διάρκεια μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου οι ομάδες να μην έχουν περισσότερες από επτά εβδομάδες με διπλά παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι μπορεί να γίνει στις 3 Οκτωβρίου και το Final Four μία εβδομάδα αργότερα, για τις 22-24 Μαΐου. Η τελική απόφαση θα παρθεί στη συνέλευση του Ιουλίου».