Μπορεί τα σενάρια περί εμπλοκής του ζάπλουτου Φιλάρετου Καλτσίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ να διαψεύστηκε κατηγορηματικά, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αποκτήσει ισχυρούς συμπαίκτες, όχι στην μετοχική σύνθεση του συλλόγου, αλλά για το έργο της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς».

Όπως αναφέρει η Live Sport, στην προσεχή έκτακτη γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924», που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου, έχει προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους μέχρι 25 εκατ. ευρώ, με παραίτηση δικαιώματος παλαιών μετόχων, υπέρ νέων στρατηγικών επενδυτών.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της εταιρείας που έχει συσταθεί για το γήπεδο, για την ολοκλήρωση του έργου της «Αγια-Σοφιάς» απαιτούνται χρήματα που δεν καλύπτονται από τα υφιστάμενα κεφάλαια και στο ίδιο κείμενο προστίθεται πως αυτοί οι ισχυροί «συμπαίκτες» έχουν ήδη βρεθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως «… η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο προσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: A.E.K.