Ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός και μετά από τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Μπριζ.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού στάθηκε και στον Μάρκους Μπεργκ του οποίου «έπλεξε» το εγκώμιο για την αντίδραση που έδειξε μετά το χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστόφ Βαζέχα:

Για την αντίδραση του Μάρκους Μπεργκ μετά το χαμένο πέναλτι:
«Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιδράσεις, αλλά οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές αυτό το έχουν. Ο Μπεργκ είναι ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ στην Ευρώπη και αυτό το απέδειξε. Κάθε επιθετικός μετά από ένα χαμένο πέναλτι θέλει να βάλει άμεσα γκολ και το έβαλε».

Για το τελικό αποτέλεσμα:
«Όπως πήγε το παιχνίδι, είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τη νίκη έστω και με 2-1. Τώρα θα πάμε στο Βέλγιο που θα παίξουμε 11 εναντίον 11 για να πάρουμε την πρόκριση»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλλαγή έδρας για την αντίπαλο της ΑΕΚ: Στο «Βασίλ Λέφσκι» θα υποδεχθεί την Ένωση η Λέφσκι Σόφιας

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να αναλύσουν τα λάθη και να πράξουν ανάλογα»

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν την ομάδα παρά τον αποκλεισμό

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα - Ελπίζουμε πως θα είμαστε όλοι εδώ όταν θα ξεκινήσει το Europa League»

«Όλα πήγαν στραβά από την αρχή, να μαζέψει τα κομμάτια του ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Τσανάκα από την Ολλανδία

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των playoffs του Champions League

Ρέτσος: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, να δουλέψουμε και να σηκωθούμε όπως κάνουμε συνέχεια»

Πρόκριση με τριάρα ανατροπής για τη Λιόν, η Χάποελ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... λιοντάρι, αλλά κατά βάση πλήρωσε τα λάθη που έχουν κάνει όλοι»

Μεντιλίμπαρ: «Ζούμε σε μια εποχή στην οποία η προετοιμασία δεν βοηθάει καμία ομάδα - Πρέπει να ανασυνταχθούμε»