Στον τρόπο λειτουργίας της Άρσεναλ και την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους αναφέρθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Εκτός από αυτό, ο Αλσατός μίλησε και για τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο Champions League και φέτος οι Πειραιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον 65χρονο προπονητή η μεγάλη πρόοδος που έχουν σημειώσει οι πρωταθλητές Ελλάδας οφείλεται στην καθημερινή δουλειά που γίνεται εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της παρουσίας του Κριστιάν Καρεμπέ στη διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βενγκέρ στη «Real News»

Για τον τρόπο που λειτουργεί η Άρσεναλ:

«Έχουμε επενδύσει αρκετά σ' αυτόν τον σύλλογο μέσω πολλών προσπαθειών στο αθλητικό και το οικονομικό κομμάτι. Ξοδέψαμε αρκετά για να χτιστεί και το δικό μας γήπεδο, αλλά και οι δικές μας εγκαταστάσεις. Χρειάζεσαι υπομονή και σταθερότητα. Αυτός είναι κι ο βασικός λόγος που υποστηρίζουμε το Financial Fair Play. Πιστεύουμε πραγματικά πως οι σύλλογοι δεν είναι δυνατόν να ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα κερδίζουν. Είναι μία “παραμόρφωση” του ανταγωνισμού. Ξοδεύουμε χρήματα που έχουμε σε παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία. Δεν θα πληρώσουμε κάποιον παίκτη περισσότερο απ' όσο αξίζει και δεν θα διαταράξουμε την οικονομική ισορροπία, αλλά κι αυτή της ομάδας».

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να πάει σε άλλη ομάδα:

«Είμαι στην Άρσεναλ από το 1996. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον σύλλογο. Μόλις υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Αυτό μου παρέχει ένα σπουδαίο συναίσθημα εμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης και σεβασμού για τη δουλειά που έχει γίνει».

Για το αν ήταν έκπληξη για τον ίδιο ο τρόπος που έπαιξε ο Ολυμπιακός με τη Γιουνάιτεντ:

«Ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προόδου χρόνο με τον χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρόεδρος κ. Μαρινάκης εμπνέει τον σύλλογο με τη μέθοδο του, δίνοντας σταθερότητα και νοοτροπία νικητή. Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα που υποστηρίζεται από φανταστικούς οπαδούς, που δίνουν μεγάλη ώθηση στον σύλλογο».

Για τη γνώμη του για τους κ.κ. Μαρινάκη και Καρεμπέ:

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλά χέρια. Ο κ. Μαρινάκης εργάζεται σε καθημερινή βάση για να κάνει τον Ολυμπιακό κυρίαρχο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, εξαιτίας της εμπειρίας του σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κι Αγγλία, ο Καρεμπέ μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρακολουθεί τον Μανωλά:

«Πέρα από τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλες τις σημαντικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει αρκετό ποδοσφαιρικό ταλέντο σ' αυτή τη χώρα κι ένας από τους εξελίξιμους παίκτες είναι ο Μανωλάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παλικαρίσια προσπάθεια του Ροντινέι, τα έβαλε με την άμυνα του Παναθηναϊκού και έδωσε ηχηρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό!

Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ ήταν στην καλύτερη κατάσταση, εμείς έχουμε προβλήματα εδώ και δυο μήνες…»

Η σωτήρια επέμβαση του Λαφόν και το γκολ του Ζέλσον από το μοιραίο λάθος του Γέντβαϊ

Νίκολιτς: «Είναι ομάδα πολεμιστών από την αρχή της σεζόν - Να μείνουμε προσγειωμένοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»!

Πινέδα: «Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι»

Η μεγάλη ευκαιρία του Ελ Κααμπί, με τον Λαφόν να πέφτει σωστά!

Ρεσιτάλ Ηλιόπουλου: Το «Αγάπα με» έπαιζε στα μεγάφωνα και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τραγουδούσε!

Μεγάλη ευκαιρία με τον Ταμπόρδα στο 2' ο Παναθηναϊκός, έσωσε τον Ολυμπιακό ο Τζολάκης

«Όλοι χέρια»: Το πάρτι των παικτών της ΑΕΚ μπροστά στις κερκίδες!

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ χάνει δίκαια το πρωτάθλημα - Δεν μπορείς να το σηκώσεις παίζοντας καλά μέχρι τον Φλεβάρη»