Τη Γαλλία θεωρεί ως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως οι αρκετές απουσίες της μπορούν να συσπειρώσουν και να δώσουν έξτρα κίνητρο στους «τρικολόρ».

Επιπλέον, μίλησε με καλά λόγια και για τις Βραζιλία, Αργεντινή και Αγγλία, ενώ πρόσθεσε πως δεν... ξεγράφει ούτε την Ισπανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ:

«Το φαβορί για μένα είναι η Γαλλία. Όχι επειδή είμαι Γάλλος, αλλά επειδή πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση. Αν ο Ντεσάν μπορέσει να βρει την κατάλληλη σταθερότητα στην άμυνα, τότε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα έχουν πολλές πιθανότητες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Όταν είναι ο κάτοχος του τροπαίου, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να μην είσαι το ίδιο συγκεντρωμένος».

«Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ καλό το ότι η Γαλλία έχει δουλειά να κάνει. Λόγω των τραυματισμών πρέπει να αλλάξει πράγματα και πιστεύω πως αυτό θα έχει θετική επίδραση στην ομάδα, διότι η ομάδα του Ντεσάν θα είναι πιο συγκεντρωμένη»
.

Για το ποιες άλλες ομάδες βλέπει να φτάνουν μακριά στο Κατάρ: «Τους τελευταίους 12-15 μήνες, η Βραζιλία έκλεψε τις εντυπώσεις. Μια πολύ έμπειρη ομάδα με ηγέτη τον Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται σερ πολύ καλή κατάσταση τους τελευταίους έξι μήνες. Η Αργεντινή είναι επίσης πολύ καλή. Ο Μέσι θα κάνει τα πάντα για να σπάσει την κατάρα και να στεφθεί επιτέλους παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Αγγλία σίγουρα έχει τις προοπτικές να φτάσει μακριά. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έχει τερματίσει στην πρώτη τετράδα όλων των πρόσφατων μεγάλων διοργανώσεων και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Με τους Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Μάουντ, Σάκα, Ράσφορντ κλπ, η Αγγλία έχει πάρα πολύ ταλέντο. Μου αρέσει και η Ισπανία, την οποία δεν μπορούμε ποτέ να ξεγράψουμε, λόγω της τεράστιας ποιότητάς της, ενώ έχει τους Πέδρι και Γκάβι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»