Συγνώμη απ’ τον κόσμο του Αστέρα τόσο για την ήττα όσο και την εμφάνιση κόντρα στην Βέροια ζήτησε ο Στάικος Βεργέτης. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Αρκάδων στάθηκε στα αίτια της βαριάς ήττας, ενώ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά:

«Δεν θα πω πολλά λόγια, είναι με κακή μέρα για μας και μια πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί τον στεναχωρήσαμε με την σημερινή μας εμφάνιση.

Ήταν μια κακή μέρα. Χάναμε εύκολα τη μπάλα και δώσαμε την ευκαιρία να προηγηθεί γρήγορα με 2-0. Ακολούθησε και η αποβολή και όλα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για εμάς. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς.

Αυτή η ήττα σημαίνει για εμάς ότι πρέπει να προσέξουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Είναι μια μέρα που μας στεναχωρεί πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»