Πετούσε στα... σύννεφα ο Στάικος Βεργέτης μετά την απίστευτη επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης επί της Μάιντς (3-1), αποθεώνοντας -και δικαιολογημένα- τους παίκτες του!

«Ό,τι και να πω για τα παιδιά ήταν λίγο. Είχαν πάθος, ψυχή κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο, κάναμε τα δέοντα και εμείς από τον πάγκο και τα παιδιά», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα είχε ελλιπή προετοιμασία, όταν όμως στο ποδόσφαιρο παίζεις με ψυχή και πάθος τότε η μοίρα, η τύχη, ο Θεός είναι μαζί σου».

Ερωτηθείς αν ανησύχησε μετά την κλήρωση, απάντησε: «Δεν φοβήθηκα ούτε εγώ ούτε οι παίκτες στην κλήρωση. Είχαμε ατυχίες, τραυματισμούς, έλλειψη προετοιμασίας, πολλά παιδιά ήρθαν πριν τη Ροβανιέμι στην ομάδα, όμως προσπαθήσαμε πολύ να αντεπεξέλθουμε και το καταφέραμε στο μέγιστο βαθμό».

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: «Είχαμε κοντά τις γραμμές αυτό επέτρεψε στη Μάιντς να κάνει λίγες ευκαιρίες, είχαμε καλή αμυντική οργάνωση και το παλέψαμε. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και υλοποίησαν κάθε ανάγκη που είχε η ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του ματς στην Ανδαλουσία

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις