Στο πρώτο γκολ, το οποίο χάλασε την συγκέντρωση των παικτών του, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στάικος Βεργέτης. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ του ευχήθηκε και καλή επιτυχία στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και νομίζω πως το καταφέραμε ως ένα σημείο. Οι παίκτες μας έμειναν σωστά προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε από την αρχή και μάλιστα ήμασταν και απειλητικοί σε κάποιες φάσεις.

Όταν, όμως ο Ολυμπιακός μπαίνει μπροστά στο σκορ, στο γήπεδό του, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για κάθε ομάδα να το ανατρέψει. Εμείς, το προσπαθήσαμε και μάλιστα πολύ, αλλά δεν το καταφέραμε. Καλή τύχη για την Τρίτη στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πήρε δεξί εξτρέμ για το μέλλον από τον Μακεδονικό!