Ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην κατηγορία χάρη στο γκολ του Νίκου Βέργου και ο σκόρερ ανέφερε πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα άξιζε την παραμονή και αποκάλυψε πως σκεφτόταν πως θα σκοράρει από χθες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Σε ένα παιχνίδι όλες οι φάσεις μπορούν να μπουν ή να χαθούν. Έβαλα το ένα, έχασα το άλλο. Ήταν δύσκολα και τα δύο παιχνίδια, εν τέλει κρίθηκε στο τελευταίο σημείο του τελευταίου παιχνιδιού, ευτυχώς μείναμε εμείς».

Για τη διαφορετική εικόνα του Παναιτωλικού στα δύο παιχνίδια:

«Στο πρώτο παιχνίδι ίσως κάναμε κάποια λάθη, δίνοντας του χώρο. Από κει πήραν εμπιστοσύνη. Σήμερα όμως ήμασταν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό να κάνουμε τα σωστά πράγματα και να πετύχουμε το στόχο. Αξίζαμε την παραμονή. Κάναμε πολλά λάθη και γι' αυτό παίζαμε ως τα τελευταία λεπτά την κατηγορία, αλλά σήμερα που τελείωσε όλο αυτό θετικά, νομίζω είναι η αρχή για να πάμε μπροστά με το σύλλογο».

Για την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι, που κρίνει την κατηγορία:

«Σκέφτομαι πώς να το βάλω. Το είχα σκεφτεί από χθες πώς θα το κάνω»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR