Ξεκάθαρος ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Λειψία, Ραλφ Ράνγκνικ σχετικά με το μέλλον του Τίμο Βέρνερ στο σύλλογο, αλλά και για το αν η Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά στην απόκτησή του, σε δηλώσεις που έκανε στη «Sport Bild». Τόνισε, παράλληλα, πως δεν θέλουν να φύγει ο ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του συμβολαίου του αλλά πριν ώστε να έχουν απολαβές από την πώλησή του.

«Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Αν στην Μπάγερν ήταν απολύτως βέβαιοι για τον Τίμο, θα είχαν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας με επίσημη πρόταση απόκτησής του. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ασυνήθιστο για την Μπάγερν, ειδικότερα επειδή έχουμε μια καλή σχέση μεταξύ μας. Η θέση μας δεν έχει αλλάξει, δεν θέλουμε να φτάσει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του χωρίς να έχει υπάρξει ανανέωση», κατέληξε ο τεχνικός διευθυντής της Λειψίας.

Στο γερμανικό σύλλογο βέβαια ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση για την πιθανή αποχώρηση του 23χρονου επιθετικού πριν τη λήξη της συνεργασίας, διότι πολλές είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Μεταξύ αυτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube