Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Βέροιας, ο 21χρονος που κατέστη κατηγορούμενος για τον τραυματισμό 45χρονου ληστή, στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Ο νεαρός κλήθηκε να απολογηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία. Σύμφωνα με την κακουργηματική δίωξη, ο 21χρονος κατά τη συμπλοκή με τον 45χρονο τον τραυμάτισε στον θώρακα με την κυνηγετική καραμπίνα που έφερε ο δεύτερος.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στον ανακριτή, το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη, ενώ ο ίδιος επισήμανε πως έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στον άντρα περιθάλποντας το τραύμα του μέχρι να παραληφθεί από διασώστες του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα, ο 45ρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βέροιας και αναμένεται να απολογηθεί με τη σειρά του στον ίδιο ανακριτή- για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο 45χρονος στάθμευσε αρχικά το αυτοκίνητό του κοντά στο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν ο 21χρονος και μία 20χρονη. Κρατώντας την καραμπίνα πυροβόλησε εναντίον τού οχήματος των δύο νεαρών χωρίς να τους τραυματίσει και ακολούθως τους απέσπασε τα κινητά τηλέφωνα και 8 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο νεαρός βγήκε από το αμάξι του και κατάφερε να αφοπλίσει τον ληστή. Ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο ανδρών κατά την οποία ο 45χρονος δέχθηκε πυροβολισμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

OCD: Οι ενδείξεις της διαταραχής που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους

Γιατί το Ιράν πιστεύει πως θα νικήσει στον πόλεμο παρά το βαρύ κόστος

Επίθεση σε 15χρονο με οπαδικό υπόβαθρο στη Θεσσαλονίκη - Τον χαστούκισαν και του έβγαλαν τη φανέλα της ομάδας του

Πυρά Σάντεθ κατά Νετανιάχου: «Η περιφρόνησή του για τη ζωή και το διεθνές δίκαιο είναι ανυπόφορη»

Συνελήφθη 42χρονος στη Νίκαια για απάτες άνω των 376.000 ευρώ

Σε εξέλιξη η πασχαλινή έξοδος – Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής

«Εκτροχιασμός» της γραμμής 4 του μετρό - Καθυστερεί για 3 χρόνια το έργο

Τραυματισμός με μαχαίρι 17χρονου στο Μαρούσι - Ο δράστης αποπειράθηκε να του αποσπάσει χρυσή αλυσίδα

Σήμερα… πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Μετά την Αργεντινή, η Κόστα Ρίκα χαρακτηρίζει τους Φρουρούς της Επανάστασης «τρομοκρατική» οργάνωση