Στη Βαρκελώνη είναι αλλιώς!

Καταιγιστική ήταν η Μπαρτσελόνα στο τρίτο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία νίκησε εύκολα με 82-70 και έτσι απέχει μόλις μία νίκη μακριά από το Final 4 του Βερολίνου!

Κορυφαίος για τους Καταλανούς ήταν ο Αμπρίνες με 25 πόντους, με τον Σατοράνσκι να προσθέτει άλλους 13 και τον Ντόελμαν άλλους 12. Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρώτος σκόρερ ήταν ο Ράντολφ με 16 πόντους.

Στο καλό πρώτο τρίλεπτο του ματς έμεινε η Μπαρτσελόνα (9-4). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν έτρεξε ένα σερί 8-0, με το οποίο πήρε το προβάδισμα (9-12) και το διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (19-23), κυρίως χάρη στην ευστοχία της από την περιφέρεια. Στη δεύτερη περίοδο, ο Άλεξ Αμπρίνες πήρε από το… χέρι τους γηπεδούχους, πηγαίνοντάς τους ακόμη και στο +8 (42-34), με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να τους βρίσκει να προηγούνται 42-36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, έχοντας από νωρίς την υπέρ της διαφορά σε διψήφιο αριθμό (50-40) και διατηρώντας την εκεί μέχρι το τέλος (61-50). Η αντίδραση της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν ήρθε… ποτέ στην τέταρτη περίοδο, με τους Καταλανούς να φτάνουν ακόμη και στο +18 (75-58) και να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 82-70.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 42-36, 61-50, 82-70

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόελμαν 12 (1), Ρίμπας 8 (1), Αμπρίνες 25 (6), Ναβάρο 9 (1), Σατοράνσκι 13 (1), Βεζένκοφ, Ντιανιέ, Σάμιουελς 5, Όλεσον 2, Αρόγιο, Περπέρογλου 1, Τόμιτς 7.

Λοκομοτίβ Κουμπάν (Μπαρτζώκας): Ντιλέινι 15 (3), Σίνγκλετον 13 (1), Ράντολφ 16, Ντρέιπερ 9 (1), Κλαβέρ, Μπίκοφ 2, Τζάνινγκ 11 (1), Κολιούσκιν, Μπαλάσοφ, Βορόνοφ 2, Ζούμπκοφ 2, Μπρόεκοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκραντ: «Έπρεπε να κάνω κάτι για την ομάδα μου κι έκανα αυτό»

Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη με Ρεάλ: «Κόντρα σε όλους και σε όλα - Ο Σλούκας άναψε το φυτίλι για τον Παναθηναϊκό»

Αταμάν: «Δεν αντέδρασα γιατί ο Γιαννακόπουλος είναι σαν εμένα - Τον ευχαριστώ που μου έδωσε κίνητρο»

Ναν: «Επιστρέφω σύντομα, είπα στους συμπαίκτες μου πως δεν πρέπει να μας ξεγράφει κανένας»

Ξέσπασμα Αταμάν προς τα media: Έδειξε το λάβαρο του 7ου αστεριού και φώναξε «συνεχίστε να γράφετε»!

Γιαννακόπουλος: «Αρχηγέ, σήμερα είναι το turning point…»

Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με περηφάνια, αλλά δεν περιμέναμε τόσο κακή απόδοση των διαιτητών»

Έξαλλος ο Σκαριόλο: «Αν έλεγα όσα σκέφτομαι… Προτιμώ να κρατήσω τα χρήματά μου για κάτι πιο χρήσιμο»

Με καυτό Όμπστ η Μπάγερν λύγισε την Παρί

Σλούκας: «Νιώθω απίστευτη σύνδεση με τον κόσμο, ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό»