Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο. Κατά την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας.

Η αστυνομία του Βερολίνου δεν δίνει προς το παρόν λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του υπόπτου της επίθεσης, ή τα πιθανά κίνητρά του.

«Οι δυνάμεις μας συνέλαβαν έναν ύποπτο κοντά στον τόπο του εγκλήματος», ανακοίνωσε η αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας στο Χ. «Οι έρευνες συνεχίζονται».



Βίντεο από το σημείο της επίθεσης δείχνει οχήματα έκτακτης ανάγκης και μέλη της αστυνομίας με βαριά εξάρτυση να παρατάσσονται κατά μήκος της μίας πλευράς του μνημείου. Το μνημείο βρίσκεται απέναντι από την πρεσβεία των ΗΠΑ.



Το θύμα «τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να μεταφερθεί από την πυροσβεστική στο νοσοκομείο για επείγουσα περίθαλψη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Φλόριαν Ναθ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν προκύπτει ερωτικό κίνητρο για τη δολοφονία της Σταυρούλας, λέει η ΕΛ.ΑΣ. – Γνωστός στις Αρχές ο 43χρονος

Φωτιά σε πλοιάριο εντός ναυπηγείου στη Σαλαμίνα – Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Θετικό βήμα στην Ελβετία: «Σημαντική πρόοδος» στις συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ για τον Λίβανο - Προειδοποίηση του IRGC

Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται με κάταγμα στο Καραμανδάνειο

Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα: Λήγει σήμερα Δευτέρα η προθεσμία, από αύριο οι έλεγχοι

Κούβα: Απεβίωσε ο Ραμίρο Βαλντές, ένας από τους τελευταίους εν ζωή συνεργάτες των αδελφών Κάστρο

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Νόσο του Κινητικού Νευρώνα (ALS/MND)

ΥΠΕΞ: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας» για την απαγόρευση εισόδου στο Ισραήλ σε Έλληνες πολίτες

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Έως 36 βαθμούς ο υδράργυρος

Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη λόγω τεχνικού προβλήματος σε εργοστάσιο του Ρας Λαφάν