Ο τραυματισμός του Γιαν Βερτόνχεν και η αντικατάστασή του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τότεναμ με τον Άγιαξ (0-1) προκάλεσαν ανησυχία. Ο Βέλγος αμυντικός επέστρεψε ζαλισμένος στο γήπεδο μετά τη σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του, Τόμπι Αλντερβάιρελντ, αλλά δευτερόλεπτα μετά ζήτησε να αποχωρήσει και είχε εμφανή σημάδια αποπροσανατολισμού και ναυτίας, ενώ πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Μετά τον αγώνα, πάντως, ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός. «Όλα είναι καλά, μην ανησυχείτε. Δεν έχω σπάσει τίποτα, ούτε έχω υποστεί διάσειση», τόνισε ο Βέλγος αμυντικός.

Στο μεταξύ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπερασπίστηκε το ιατρικό τιμ της ομάδας του που δέχτηκε κριτική για την απόφασή του να εγκρίνει την επιστροφή του Βερτόνχεν στο ματς. «Οι γιατροί μας ακολούθησαν το πρωτόκολλο. Εγώ δεν ενεπλάκην στην απόφασή τους, έδωσαν την έγκρισή τους να επιστρέψει αλλά μόλις μας είπε πως δεν ένιωθε καλά τον αντικαταστήσαμε. Πάντως δείχνει να είναι καλά τώρα, έφυγε κανονικά από το γήπεδο, αλλά θα έχουμε το νου μας, γιατί η σύγκρουση ήταν σφοδρή», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία