Πολύ χαρούμενος με τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος τόνισε πως η τουρκική ομάδα πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος και έτσι έφτασε στο ροζ φύλλο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και ο μόνος τρόπος για να νικήσεις είναι να παλεύεις για κάθε μπάλα μέχρι το τέλος. Και αυτό κάναμε. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορούσα και συνεχώς πάλευα για κάθε μπάλα», ήταν τα λόγια του Τσέχου σέντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορικό milestone για Μπαρτζώκα: Έφτασε τα 300 ματς Ευρωλίγκας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Χολ: «Ξέρω την κατάρα της πρώτης θέσης και δεν με φοβίζει - Με μπάσκετ Ολυμπιακού και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιόν

«Δεν κρατάει πολλά ο Ολυμπιακός, είχε την ποιότητα να ανταπεξέλθει - Κλειδί ο Χολ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα

Βεζένκοφ: «Θέλουμε να έχουμε στο τέλος το πλεονέκτημα έδρας»

Πουπέ: «Οι παίκτες μου πάλεψαν κόντρα στον Ολυμπιακό»

Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια και συνεχίζει το σκαρφάλωμα

Ξέρανε τη Ρεάλ από τη... γραμμή και της στέρησε την κορυφή η Μπασκόνια!

Έρχεται μάχη με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Μπαρτζώκας: «Πήγαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα απ' ότι έπρεπε - Δεν παίζει ρόλο το ρεκόρ, εκτιμάμε αυτή τη νίκη»