Στην απειρία του ρόστερ απέδωσε ο Νίκος Βετούλας το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει το Ρέθυμνο στα εκτός έδρας παιχνίδια, σε σχέση με τα εντός, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα.

«Θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που βγάζουμε μεγάλες μεταπτώσεις στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους νεαρούς Έλληνες που έχουμε, αλλά και σε κάποιους Αμερικάνους που παίζουν πρώτη φορά εκτός Αμερικής όπως ο Τάλτον. Πρέπει αυτό να προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, δηλαδή τα αμυντικά ριμπάουντ και τις προσωπικές άμυνες, κομμάτια που μας πόνεσαν ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα, μεγαλύτερη διάρκεια αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την Κύμη. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και στον Γιάννη Καστρίτη», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Από τη μεριά του, ο Ηλίας Θεοδωρίδης είπε: «Ξέραμε ερχόμενοι στα Τρίκαλα ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Στα πρώτα 17 λεπτά ακολουθήσαμε το πλάνο μετά κάναμε κάποια ομαδικά λάθη και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Θέλουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στις προπονήσεις και καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι»

Βελτιώθηκε, δεν νίκησε, αλλά κέρδισε τον Νόλεϊ η ΑΕΚ στην ισοπαλία με τη Σπαρτάκ

«Σωστό διάβασμα, καλή άμυνα, κομβικοί Τζόσεφ και Εμπάι»: Το σχόλιο Κεφαλά για τον Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Θα ήθελα ακόμα 20 ημέρες προετοιμασίας» - Τι δήλωσε για τους τραυματίες

Ντόντα Χολ: «Θα χρειαστούμε χρόνο, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έλαμψαν Γουόρντ και Εντιάι στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και τώρα τα… επίσημα!

Χωρίς Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ κόντρα στη Σουμπότιτσα

Αποχώρησε με πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ στην πρώτη περίοδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Σπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία - Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για την εποχή»