Ικανοποιημένος μεν από την εικόνα του Προμηθέα, αλλά και ρεαλιστής όσον αφορά στη διαφορά ποιότητας και λύσεων των δύο ομάδων εμφανίστηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο Νίκος Βετούλας (76-60).

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί. Η απόδοση των παικτών έφτασε σε τέτοιο επίπεδο που πιστέψαμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Σίγουρα, κάποια χαμένα ριμπάουντ και η ποιότητα παικτών της ΑΕΚ, δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε το ματς μέχρι τέλους. Η ΑΕΚ έχει βαθύ ρόστερ και έχει την ποιότητα να μην συγχωρήσει τα λάθη. Δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο πώς αντιμετωπίζουμε επιθετικές άμυνες, όπως η σημερινή της ΑΕΚ. Αργήσαμε να βρούμε ελεύθερους συμπαίκτες και είχαμε κακές αποφάσεις στην επίθεση», ανέφερε ο προπονητής των Πατρινών.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, από την πλευρά του είπε: «Σήμερα θεωρώ πως δείξαμε 2 πρόσωπα. Μετά από το 25’-27’ στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου χαλαρώσαμε και αμυντικά. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να βάλει τρίποντα, που έχει και εύστοχους παίκτες, χάσαμε ριμπάουντ, κολλήσαμε στην επίθεση, χάσαμε και ελεύθερα σουτ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν συγχωρεί όταν δεν έχεις διάρκεια στην απόδοση σου. Εμείς κρατάμε την διάθεση και την ενέργεια που είχαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στην Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ενώ ερωτηθείς αν είχε αυξημένο κίνητρο ο ίδιος απάντησε: «Αν επιτρέπεις τους συναισθηματισμούς στο παιχνίδι, δεν βοηθά πολύ. Αυτό που ήθελα, όπως και οι συμπαίκτες μου, ήταν να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε. Δεν θεωρώ ότι είχα να αποδείξω κάτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν