Οι αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα επιτάσσουν την εύρεση της χημείας το ταχύτερο δυνατό, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (16:00).

«Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά τόσο στη Basket League ΟΠΑΠ, όσο και στο Eurocup. Μετά από την πρόσφατη ήττα στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες. Για εμάς θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Λένι Ντάνιελ και απόντα τον Αμίν Χοτ. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την απαραίτητη χημεία, ώστε να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας και για τα επόμενα παιχνίδια. Στόχος μας στο παιχνίδι είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ», ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα.

Ο φόργουορντ των Αχαιών, Γιάννης Λιανός, τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα. Έχει κάνει δύο μεγάλα «διπλά» και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό από μόνο του, τα λέει όλα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, δίνοντας μεγάλο βάρος στην άμυνα, όπως κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με όσο το δυνατόν καλύτερες πιθανότητες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του