Μετά από τέσσερις μήνες ο Νίκος Βετούλας επέστρεψε στον πάγκο του Ιωνικού Νίκαιας.

Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή στην πρώτη κατηγορία ύστερα από 32 χρόνια, αντικαθιστά τον Στέργιο Κουφό και χθες (7/10) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες στο κλειστό του «Πλάτωνα».

Ο 45χρονος τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως –εκ νέου- προπονητής του Ιωνικού και αναφέρθηκε στους άμεσους στόχους του και στις φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον, στο οποίο πέρσι έζησα πολύ όμορφες στιγμές και κάναμε μια πορεία για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Αρχής γενομένης απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να φτιάξουμε το κλίμα στην ομάδα και να μπούμε στο δρόμο των νικών. Ξεκίνησε μία εβδομάδα προπονήσεων, στην οποία θέλουμε να δούμε συγκέντρωση και αγωνιστική ετοιμότητα από την πλευρά των παικτών. Το ρόστερ μας είναι αρκετά ποιοτικό και είναι σημαντικό ότι συνδυάζει ταλαντούχους παίκτες με αθλητές που έχουν εγνωσμένη προσωπικότητα κι εμπειρία. Θα χρειαστεί να φτιάξουμε την ψυχολογία, ώστε η ομάδα να αποδώσει πλέον αυτό που πραγματικά μπορεί. Εύχομαι να έχουμε και φέτος μια χρονιά που θα κλείσει με χαμόγελα και με μια εικόνα που θα έχει αφήσει ευχαριστημένους τους φιλάθλους του Ιωνικού».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Μπουτσούκη

Λαρεντζάκης: «Κρατάμε τη δημιουργία, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στα ματς που έρχονται»

Τολιόπουλος: «Όλοι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη θέληση, δεν γίνεται να λείπουμε από το Παγκόσμιο»

Σπανούλης: «Με ένα κακό παράθυρο ήρθε το τέλος του κόσμου - Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Μίλιτσιτς: «Ευχαριστημένος που παλέψαμε, ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Πονίτκα»

Σπανούλης: «Υπάρχει μία καταστροφολογία, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ενώνεται»

Ο «ζεστός» Τολιόπουλος και ο δημιουργικός Καλάθης: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας

Ορεξάτη Εθνική με τρομερό Τολιόπουλο, πρώτο δείγμα θετικό πριν το κρίσιμο «παράθυρο»!

Σαρωτικός στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ παρακολουθεί από κοντά το φιλικό της Εθνικής μας με την Πολωνία