Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως υπήρξε νευρικότητα από τις δύο ομάδες, γιατί ήταν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για κάποιους παίκτες, στάθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψαν οι γηπεδούχοι και περιμένει την Πέμπτη κόντρα στον Πανιώνιο σωστή αντιμετώπιση του αντιπάλου.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ο αγώνας δεν διεκδικεί "δάφνες" ποιότητας, είχε νευρικότητα. Ήταν δυο ομάδες με αμυντικό προσανατολισμό. Εμείς ξέραμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και, με εξαίρεση τα επιθετικά ριμπάουντ του Κόροιβου, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα.

Στην επίθεση, ενώ βρίσκαμε ρυθμό, ήταν έκδηλη η νευρικότητα. Έχουμε ένα παιχνίδι μεθαύριο με τον Πανιώνιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου το θέμα μας δεν είναι πως θα βρεθεί ο αντίπαλος, αλλά πως θα αντιμετωπίσουμε εμείς την αναμέτρηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!