Πέρασε με οριακή νίκη από την έδρα του Άρη και πλησίασε ακόμα περισσότερο προς την παραμονή ο Κολοσσός, με τους Ροδίτες να επικρατούν με σκορ 86-64 στο Αλεξάνδρειο.

Φανερά ενοχλημένος με κάποια πράγματα που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο τεχνικός των «κίτρινων», Νίκος Βετούλας, ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, μοιράζοντας - εμφανώς ειρωνικά - συγχαρητήρια στους υπευθύνους του πρωταθλήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα πει τα τετριμμένα για να μην τιμωρηθεί!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ας πω αυτά που είναι τετριμμένα και πρέπει να τα πω, γιατί αλλιώς θα τιμωρηθώ. Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο πρωτάθλημα, όλοι μπράβο, συγχαρητήρια, πάρα πολύ καλά όλα, εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, φανταστικό”.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης