Ανακουφισμένος μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Κοροίβου Αμαλιάδας ήταν ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος τόνισε πως οι Κρητικοί είχαν και την τύχη με το μέρος τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στα παιδιά. Υπήρχε πολύ άγχος. Θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πολύ νωρίτερα από τον πραγματικό χρόνο. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε διαφορές 8-9 πόντων γιατί ήμασταν τραγικοί στο αμυντικό τρανζίσιον. Σήμερα παίξαμε χωρίς πλέι μέικερ. Και οι δύο Αμερικανοί γκαρντ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Όχι μόνο με τα φάουλ που έκαναν. Πρώτη φορά βλέπω να βγαίνουν και οι δύο έξω με 5 φάουλ.

Από κει και πέρα ήμασταν τυχεροί που ο Ανδρέας ήταν σε καλή μέρα και μας βοήθησε στη θέση του πόιντ γκαρντ, ο Χάρης, ακόμα και ο Ρόμπερτσον. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Βλέπουμε τα αποτελέσματα και ότι οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Σίγουρα στον κόσμο άρεσε που είδαν δύο ομάδες να τρέχουν, να πηδάνε, να σκοράρουν και να προσφέρουν θέαμα, αλλά για μας δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Γενικά θεωρώ ότι από αυτό το παιχνίδι έχουμε να διορθώσουμε περισσότερα πράγματα από ότι είχαμε στη Ρόδο. Το περίεργο είναι ότι εκεί χάσαμε, ενώ σήμερα κερδίσαμε.

Ιδιαίτερα στην άμυνα κάναμε λάθος προσέγγιση. Είχαμε αργά ματσαρίσματα στο τρανζίσιον και ήμασταν πολύ κακοί στο πικ εν ρολ. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα αθλητική, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και γιατί η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του