Με πίστη για κάτι καλό από πλευράς Ολυμπιακού στο Κάουνας, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σάσα Βεζένκοβ λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για Λιθουανία.

«Νιώθουμε καλά και έτοιμοι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, κάναμε προπονήσεις. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο ή συγκέντρωση, είμαστε έτοιμοι για μάχη», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών, ο οποίος έκανε λιτό, αλλά περιεκτικό σχόλιο.

«Σε αυτά τα τουρνουά, ο καθένας το ζει διαφορετικά. Ακολουθούμε το παράδειγμα των δύο αρχηγών, του Παπανικολάου και του Σλούκα, που είναι οι πιο μεγάλοι. Με δουλειά, με συνέπεια και αφοσίωση θα κάνουμε ό,τι κάναμε ως τώρα», κατέληξε ο Βεζένκοβ.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Γιάτρεψε τις πληγές της και μπήκε με νίκη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή της η Παρτίζαν

Ανησυχία στην Παρτίζαν με Ποκουσέφσκι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο

Απίστευτες εικόνες το Βελιγράδι: Μικρή οπαδός της Παρτίζαν βουρκώνει κρατώντας πλακάτ του Ομπράντοβιτς

Η Μονακό του Σπανούλη γκρέμισε το ρεκόρ Παναθηναϊκού και Μακάμπι με τους 125 πόντους απέναντι στην Παρί!

Το έκανε «θρίλερ» με Βιλερμπάν, αλλά είχε ήρωα Μάλκολμ και παρέμεινε κορυφή η Χάποελ Τελ Αβιβ

Πετρίδης: «Θα δώσει ανάσες στον Φαρίντ ο Γιούρτσεβεν - Με την Αρμάνι υπολογίζεται η επιστροφή του Όσμαν»

Ποιο NBA; Η Μονακό διέλυσε με 125-104 την Παρί κάνοντας ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα!

Απουσιάζει από το γήπεδο ο πρόεδρος της Παρτίζαν για την αναμέτρηση με την Μπάγερν